Update uit Tanzania - dank voor alles!

vrijdag 03 februari 2017

Beste allemaal,

Graag delen we met U het mooie nieuws van DINKA school uit Arusha, Tanzania! Ons project waar al zoveel Wassenaarders aan hebben bijgedragen. We hebben heel goed nieuws. Want de containers, tjokvol gevuld met heel veel materialen, door velen van U bijeengebracht, zijn aangekomen! Wat een feest en wat een opluchting!!! Het heeft lang geduurd, maar nu we zijn begonnen met uitpakken blijkt dat het wachten weer dubbel en dwars waard geweest. Er zitten werkelijk prachtige spullen in.

Containers vol fantastische materialen en apparaten
Van computers tot wasmachines, heel veel speelgoed, sportmateriaal, muziekinstrumenten, kasten, tafels, stoelen en zoveel meer! Naast al deze materialen en apparaten zijn we ook heel blij met de waterpomp, gesponsord door de Amerikaanse school en de firma Parlevliet en Bos Tuingereedschappen! En de generator waar ons hele complex van stroom kan worden voorzien. Kees Kroon en Andre van Herk, heel veel dank hiervoor! De bouwvereniging Willibrordus heeft computers gedoneerd, waardoor de kinderen in de lagere klassen nu ook computerlessen kunnen gaan krijgen. Wat zijn ze daar blij mee. Kantoorvakhandel Jan Schuurman moeten we bedanken voor het geweldige grote kopieerapparaat! 

De twee containers zijn gesponsord door het Container Hotel, Marco van Herk, heel veel dank hiervoor! Run for Rio, samen met Andre van Herk, hebben zorg gedragen voor het transport van de containers. Alle leden van Run for Rio en Andre van Herk, ook enorm veel dank hiervoor!!! Verder willen we iedereen die zijn bijdrage heeft gegeven aan het “containerproject” heel erg bedanken voor alle steun, donaties en inzet.

De kerstactie
Ook willen wij U graag vertellen dat we € 1.000,- hebben ingezameld voor de nieuwe speeltuin! Lieve allemaal, heel veel dank voor de prachtige kerstdonaties voor de speeltuin. Wij waarderen dit enorm!! Wel sparen wij nog even door voor de speeltuin en de nieuwe schoolbus.
Sponsort U ook mee? Rabobank NL 34 RABO 012 013 63 68 t.n.v. Stichting Dinka voor al uw bijdragen.

Wij genieten, samen met alle Dinka Kids, van alle hulp en steun! Geniet U met ons mee? Via onze facebookpagina (ww.facebook.com/dinkakids/) kunt u ons volgen, o.a. met het uitpakken van de containers. Hier kunt u zeer binnenkort ook de foto's zien van de start van het voetbalveld voor DINKA door Blauw Zwart Wassenaar! En als we met de speeltuin aan de slag gaan zullen wij dat ook op via Facebook in woord en beeld laten zien.

 

Kimberly Zandvliet
Dinka School
Arusha, Tanzania

Foto's van het uitpakken

IMG_0489JPG.jpgvrijdag 03 februari 2017

De containers zijn afgelopen week bij ons aangekomen. We willen iedereen nogmaals bedanken voor de hulp!

Ook willen we graag laten zien dat de materialen goed zijn aangekomen en dat we druk bezig zijn met het uitpakken ervan. Zie hier een aantal foto's.

Nieuwsbrief december 2016

vrijdag 02 december 2016

Fijne feestdagen!

Lees hier de laatste updates vanuit Tanzania. Er is weer een hoop gebeurd de afgelopen maanden, we hebben dit in onze nieuwsbrief samengevat.

Fijne feestdagen!

Bekijk de nieuwsbrief online (pdf), of download de nieuwsbrief (pdf).