Sponsoren van Dinka School - Bedankt!!!

sponsoren-bedankt.jpgdonderdag 31 mei 2018

Graag willen we de volgende bedrijven, stichtingen en personen nog een keer extra bedanken voor hun bijdrage aan ons project. We noemen ze in willekeurige volgorde:

SCHOOL BUS 4

Wij willen graag een groep van geweldige sponsors bedanken voor onze vierde school bus voor Dinka School. Stichting Jong en het Wim Tijhaar Educatie fonds en Stichting Mebi en Hofstee stichting en STHERK foundation en de Johanna Donk- Grote stichting en onze vrijwilliger Jan van Wieringen - Nogmaals enorm veel dank voor jullie enorme steun!

BIBLIOTHEEK KASTEN

Wij willen graag het Maria Stroot fonds bedanken voor de sponsoring van de kasten voor in onze bibliotheek. 

SPEELTUIN EN BESTRATING

Wij willen graag de Stichting Taka Tuka Foundation en Stichting kinderfonds van Dusseldorp enorm bedanken voor de grote donaties voor de nieuwe speeltuin en de bestrating.

ONDERHOUD DINKA SCHOOL

Wij willen ook graag Stichting Benveh enorm veel danken voor hun grote donatie voor het onderhoud van Dinka School!!

LAND (EIGEN GROND UITBREIDING)

Wij willen ook graag de STHERK foundation heel veel bedanken voor de donatie voor de aankoop van extra land naast Dinka School! En de donatie voor exploitatie van de school met de “vrienden van STHERK” en de vliegticket van Erick Pownall, de projectmanager van Dinka School voor overleg met het Stichting Dinka bestuur.

MARKETING VAN DINKA SCHOOL IN TANZANIA

Wij willen graag het Aannemersbedrijf Haaglanden en Stichting Kroon bedanken voor de bijdrage en jaarlijkse donatie voor de Marketing van Dinka School.

CEMENT BANKJES

Wij willen graag de Sint-Jozefkerk en Stichting Tiny en Anny van Doorne Fonds en de St. Bonifaciusschool enorm bedanken voor de donaties voor de cement bankjes!

SCHOOLLEIDING T-SHIRTS 

ABA- REKLAME uit Leiden sponsorde deze geweldig mooie T shirts begin 2018! 
Woorden schieten tekort om onze dankbaarheid te tonen, maar we proberen het toch: Namens alle kinderen, medewerkers en oprichters, BEDANKT VOOR ALLES! 

« Terug