het verhaal van

Stagiaire Amber

Mooie weken van ervaringen heb ik gehad bij Dinka school. Ik heb de kinderen iets bij kunnen brengen over rekenen, maar zij hebben mij ook iets geleerd. Verschillende activiteiten zoals kookles, sportles, bijles en art class mocht ik geven. Het was dan ook voor mij weer een geluksmomentje als ik de kids zag lachen en hun dag weer goed was.

Verder heb ik ook verschillende niveaus geholpen. Vaak lagere klassen, maar ook standard 4 kids. Het was super chill om verschillende niveaus te helpen, omdat ik dan weer meer variatie heb in mijn werk. De laatste 1,5 week stond echt in het teken van de theatershow en wat was het mooi om te zien hoe goed de kinderen het deden op closing day. Ik was zo trots!

Ik kon altijd al mijn ideeën kwijt bij de docenten en Kimberly en heb echt gemerkt dat de mensen super aardig zijn. Ze willen altijd helpen en zijn erg sociaal. Naast dat ik een hele leerzame ervaring heb gehad, heb ik ook erg kunnen lachen. Ik heb echt genoten in de weken dat ik mocht werken op de Dinka school en ik zal het nooit meer vergeten.